Smärlindrande behandling

Smärtlindrande behandling

Till Kiropraktor Täby kan du vända dig när du drabbats av olika typer av smärttillstånd. Mottagningen har lång erfarenhet av att ta hand om patienter med ont i axlarna och nacken. Jag som driver kiropraktormottagningen har även de kunskaper som behövs för att ta emot personer med problem lokaliserade till hand- och fotleder. Du kan vända dig till mig för såväl akuta som kroniska besvär. Kiropraktik har visat sig vara en effektiv metod för smärtlindrande behandling, efter endast några få behandlingstillfällen brukar patienten uppleva en klar förbättring.

När du har ont i leder och muskler

Jag har möjlighet att behandla många olika typer av smärtrelaterade besvär på mottagningen. I mån av tid tar jag emot patienter akut och du som har kraftig smärta i samband med ryggskott eller ischias kan snabbt få en tid för lindring. Till mig kommer även patienter som drabbats av så kallad tennisarmbåge, som är en typ av överbelastning som uppkommer efter upprepade rörelser med armen. Som en legitimerad kiropraktor i Täby gör jag en manuell undersökning för att lokalisera spänningar, ändrade rörelsemönster och skador som jag sedan behandlar med en lämplig metod.

Ett tryggt val för smärtlindrande behandling i Täby

Till mottagningen kan du vända dig när du söker effektiva behandling mot smärta. När du kommer till din kiropraktor i Täby får du:

  • Diagnos och behandling av en kiropraktor som legitimerades av Socialstyrelsen år 2001
  • Smärtlindring vid såväl akuta som kroniska tillstånd
  • Behandling i en lugn och avslappnande miljö

Träffa en erfaren kiropraktor för ett lågt pris

Jag har lång erfarenhet av att ta mig an problem med smärta i ländryggen och nacken. När du kommer till mig för en smärtlindrande behandling i Täby börjar vi med att tillsammans gå igenom dina problem. Sedan genomförs en undersökning med ortopediska eller neurologiska tester enligt behov. Mottagningen erbjuder fasta priser och som patient är du alltid medveten om hur mycket ett behandlingstillfälle kommer att kosta innan behandlingen påbörjas. Kontakta mig när du vill få reda på mer om behandlingsmetoder och hur du kan komma tillrätta med dina smärtproblem.

Vänd dig till en erfaren kiropraktor när du behöver en smärtlindrande behandling. Mottagningen behandlar akuta och kroniska tillstånd.