Smärta i skuldra

Smärta i skuldra och axel

Överansträngda axlar

En ökad träningsdos, felbelastning eller ensidiga arbetsställningar under en längre tid kan leda till överansträngning och smärta i axlar och skuldror. Musklerna hamnar i obalans och ger en ilande, smärtsam känsla som kan göra vardagliga sysslor som att bära en väska till en smärtsam process. Genom att behandla smärta i axlar och skuldror hos mig på Kiropraktor Täby hjälper jag till att lokalisera orsaken till smärtan och tar fram ett personligt program som ser till att stärka musklerna igen.

Behandla smärta i axlar och skuldra

Smärta i överkroppen beror i många fall på en felaktig arbetsställning eller långvarigt ensidig överbelastning, detta gäller även vid smärta i skuldran. Detta innebär att en muskulär obalans uppstår mellan skuldra och bröstmusklerna vilket leder till både trötta, svaga och smärtsamma muskler. För att hitta den exakta orsaken till dina smärtor behöver du besöka min kiropraktormottagning i Täby för att jag ska kunna göra en korrekt bedömning om vad vi båda behöver göra för att lindra dina besvär. Jag har lång erfarenhet som kiropraktor och värdesätter det personliga bemötande för att skapa en trygghet oss emellan.

Bra kiropraktor i Täby

En behandling kan se olika ut beroende på hur besvärliga dina symtom är och vad som är orsaken till smärtan. Har du en lätt smärta kanske det räcker med något enstaka besök hos mig, men har du en ihållande smärta i dina axlar och skuldror är en mer långsiktig behandlingsplan lämplig. Jag är en noga med att lyssna på vart du upplever din smärta och du möts av ett stort engagemang för din hälsa. Kontakta mig redan idag för mer information om hur jag kan hjälpa dig bli av med din smärta i axlar och skuldror.

Kontakta mottagningen när du drabbats av värk i en axel eller en skuldra. Tillståndet beror ofta på en muskulär obalans samt överbelastning.