Ont i nacken

Smärta i nacken

Nackvärk

Smärta och värk i nacken är ett vanligt besvär där symtomen uppstår efter en längre tids överbelastning där muskulär obalans eller upprepade ensidiga rörelser är orsaken till smärtan. Vid nackvärk ska du kontakta oss på Kiropraktor Täby för att reda ut smärtan så det inte blir värre. Jag är en erfaren och utbildad kiropraktor som känner kroppen utifrån och in.

Nackvärk med huvudvärk

När du kommer till oss på Kiropraktor Täby kan du vara säker på att vi hittar orsaken till din nackvärk. I många fall kan smärta och värk i nacken eller nackspärr bero på dålig hållning eller något försämrad ergonomi för dig som sitter mycket vid skrivbordet. Har du varit med om en bilolycka är en så kallad whiplash skada vanligt förekommande och kan ge värk och utstrålning i ryggslut, ben och armar, samt även ge nackvärk med huvudvärk.

Behandla nackvärk hos kiropraktor Täby

Kiropraktor Täby är en glad och driven kiropraktik där jag alltid sätter kunden i fokus. Jag vill att du ska må bra när du kommer till mig och jag är mån om att du ska känna dig trygg i min expertis. Med min erfarenhet kan jag lista ut vart den eventuella orsaken till smärtan finns och ger dig tips och råd på hur du kan förebygga smärtan när du är hemma. Kontakta mig redan idag om du har en besvärande smärta i nacken, så ska jag göra allt jag kan för att hjälpa dig.

Vänd dig till mottagningen när du drabbats av smärta i nacken. Tillstånd som nackspärr kan effektivt behandlas med kiropraktik.