Smärta i skuldra

Smärta i ländryggen

Ryggsmärta är vanligt och börjar ofta som en gradvis ökande värk. Till mig på Kiropraktor Täby kan du vända dig för alla typer av ryggrelaterade problem. Smärta i ländryggen kan uppstå på grund av en tillfällig överansträngning eller efter en längre tids överbelastning. Du är välkommen till mottagningen oavsett om du drabbats av ett akut ryggskott eller en smärta i ländryggen som du dragits med under en längre tid. När du vänder dig till mig får du hjälp av en legitimerad kiropraktor som diagnostiserar och behandlar dina besvär.

En mottagning som behandlar dig med ryggskott i Stockholm

Som en erfaren kiropraktor i Täby tar jag emot kunder från hela Storstockholm. När du kommer till mottagningen börjar vi med en anamnes, det vill säga en redogörelse av din sjukdomshistoria och dina nuvarande besvär. Därefter genomförs en undersökning med rörelseanalys och de neurologiska tester som eventuellt behövs. För att en ischias behandling eller andra behandlingar av olika ländryggsrelaterade besvär ska vara långsiktig tar jag fram ett program med övningar som du kan genomföra. Behandlingsplanen tas alltid fram i samförstånd med patienten och beror på problemens omfattning samt de mål som du vill uppnå.

Smärta i skuldra

När du drabbats av smärta i ländryggen i Täby

Till mottagningen kommer de som söker en utbildad och kunnig kiropraktor i Täby. Mottagningen är ett tryggt val då jag kan kan behandla olika typer av ryggbesvär:

  • Ryggskott – en tillfällig överbelastning som ger akut smärta
  • Ischias – värk i ryggslut med utstrålning i benen
  • Diskbråck – uppstår av en tillfällig eller långvarig överbelastning av diskarna i exempelvis ländrygg eller halsryggen
  • Kronisk lumbago eller rygginsufficiens – kontinuerlig eller återkommande ryggsmärta

Behandling hos en kiropraktor för ett bra pris

Smärta i ländryggen ligger högt på topplistan över de vanligaste orsakerna till sjukskrivningar. Innan du bokar en tid på min mottagning förser jag dig gärna med ett aktuellt pris för kiropraktor. Du når mig genom kontaktuppgifterna eller de formulär som finns här på hemsidan. Tveka inte att kontakta mottagningen om du har frågor inför din behandling för att komma tillrätta med smärta i ländryggen i Täby. Tänk även på att många privata sjukvårdsförsäkringar träder in vid behandlingar hos en kiropraktor, reglerna brukar finnas tillgängliga på respektive försäkringsbolags hemsida.

Välkommen till min mottagning för att få effektiv och långvarig hjälp mot smärta i ländryggen i Täby. Behandlingen utförs av en legitimerad kiropraktor.