Huvudvärk

Huvudvärk är något som vi alla besväras av ibland, men visste du att orsak till huvudvärk kan vara olika beroende på vart i huvudet man har ont? Huvudvärk i pannan kan bero på stress och huvudvärk i bakhuvudet kan bero på spänningar eller tung trötthet. Spänningshuvudvärk och huvudvärk vid whiplash, fallolyckor och bilolyckor är även andra vanliga orsaker till huvudvärk.

Behandla huvudvärk hos kiropraktor Täby

Jag som arbetar på Kiropraktor Täby vet hur mycket en ihållande huvudvärk kan förstöra ens dag, därför är jag mån om att snabbt hitta orsaken till din huvudvärk och göra en korrekt bedömning om hur vi går vidare med er behandling. Jag individanpassar alla övningar och utformar dem för att passa nivån på dina smärtproblem. Du får praktiska råd på hur du kan undvika ihållande huvudvärk och ett övergripande program som hjälper till att stabilisera kroppen.

Migrän

Vid en mer ihållande och besvärlig migrän är en kiropraktisk behandling hos mig på Kiropraktor Täby utmärkt för att lindra symtomen beroende på hur starka de är. En behandling ser till att lindra besvären och göra dom mindre påtagliga än om du inte genomgått en migränbehandling.

Prisvärd kiropraktor Täby

Har du en ihållande huvudvärk som inte går över av sig själv kan du behöva ett besök hos mig på Kiropraktor Täby för att gå till botten med problemet. Jag hjälper till att trycka ut smärtan och med en prisvärd kiropraktor i Täby får du ett individanpassat program som är enkelt att genomföra hemma. Välkomna att kontakt mig redan idag, för du ska inte behöva besväras av en ihållande smärta i vardagen.

Långa arbetspass kan leda till smärta i axlar och nacke med värk i huvudet. Jag har lång erfarenhet av att behandla huvudvärk.